Gjestebokinnlegg 2012

Lillian
22.12.2012

Hei Jane!
Jeg vil bare ønske deg og dine en god jul.
Har lest alle bøkene dine, og vil følge deg fremover også.
Du er en supergod forfatter!
Klem fra Lillian

Hei Lillian :)
Så koselig å få en julehilsen her, og selvfølgelig vil jeg benytte anledningen til å ønske deg og din familie en god jul også.
Blir glad når jeg leser at du har lest alle bøkene mine. Det begynner nemlig å bli en god del av dem nå - hele 100 i tallet :)
Du er trofast, du Lillian - klem til deg for det, og en stor takk. 
Ha det godt, min kjære.
Gode tanker fra Jane


Kai Samuel
11.08.2012

Hei,
Jeg er på en liten ”tiggerrunde” i forbindelse med innsamling av litteratur omhandlende de reisende / romanifolket, til et såkalt fagbibliotek om romanifolket. Jeg har samlet antikvarisk og nyere litteratur i ca. ti år. De innsamlede bøkene vil bli en del av mitt privatarkiv, omhandlende reisende/romanifolk og rom-folket, som skal overlevers Oslo byarkiv i slutten av året. Arkivet består så langt av ca 300 bøker, samt rundt 100 meter med ulikt arkiv omhandlende gruppen. Selv er jeg av romanifolket, og anser en slik samling av litteratur og historisk materiale som dette privatarkivet vil ha som en del av den oppreisningen som må til for å at vi skal bli et helt folk igjen.
Ett eksemplar av ulik litteratur du måtte ha til samlingen mottas med stor takk!
Kontakt meg gjerne på mail om det skulle være noe mer informasjon du skulle trenge.

Med vennlig hilsen
Kai-Samuel Vigardt
Folkestadlia 3
1592 Våler i Østfold
Tlf: 954 36 511

 

Hei Kai-Samuel!
Så flott at du har tatt tak i og samler litteratur om romanifolket. Det er et arbeid det står respekt av, og jeg skal sende deg noen bøker av Flammedans :)
Så ønsker jeg deg en fortsatt god sommer.
Gode tanker fra Jane Mysen


Hanne
24.07.2012

Heisann Jane ;)
Fikk akkurat bok nr48 i postkassa,jippi;)
Her er det bare meg som er hjemme i dag, så snå skal jeg kose meg ute med den nye boka;)gleder meg!
Håper alt står bra til med deg;)fortsattt god sommer!
Klemmer fra Hanne


Hei Hanne!
Nå er det lenge siden jeg har "sett" deg, og jeg strålte opp da jeg oppdaget at du hadde skrevet en melding i gjesteboka - kjempekoselig!
Og det gleder meg å se at du fremdeles kan glede deg over en flammedansbok i posten :) Du har fulgt med lenge nå! Synes det er fantastisk, jeg - at noen faktisk leser bøkene mine så langt ute i serien :)
Jeg har det travelt om dagen, holder på å skrive meg inn, slik at jeg skal komme flere bøker i forkant av utgivelse. Dette fordi jeg går svanger med en ny serie, som jeg har veldig, veldig lyst til å begynne og skrive på snart. Har ingen planer om å avslutte Flammedans ennå, men den dag kommer at Anna og familien hennes må legges til side. En trist tanke, men nå er det snart utgitt femti bøker, og jeg kan ikke regne med at leserne fortsetter i det uendelige. Sånn er det bare! Så får jeg håpe da; at dere vil følge meg i neste serie også :)
Jeg håper at alt står bra til med deg og den lille familien din Hannemor. Vi har fulgt hverandre lenge, vi, og innimellom har jeg savnet tiden som var.
Ønsker deg en fortsatt god sommer, og du skal vite at jeg ofte tenker på dere.
Sommerklem fra Jane

 


Mona
01.07.2012

Hei Jane!
Jeg fant ved en tilfeldighet hjemmesiden din i dag, og må si jeg er imponert! Så innholdsrik og interessant! 
Jeg har ikke lest noen av seriene dine, men etter å ha lest om taterserien din her på siden, har jeg tenkt å prøve meg på den.
Utifra det jeg har lest skjønner jeg at du kommer med en ny serie etter denne. Hva skal den hete? Skal den også handle om tatere?
Hilsen nysgjerrige Mona

Hei Mona :)
Tusen takk for innlegg! Veldig morsomt at du liker siden og at du tar deg tid til å skrive i gjesteboken. Naturlig nok liker jeg det du skriver om at du har tenkt å prøve deg på Flammedans også. Hvis du vil, kan jeg sende deg den første utgaven signert? I så fall må du sende meg adressen din til:
jmysen@online.no
Du har rett i at jeg går svanger med en ny serie. Foreløpig kan jeg ikke røpe hva den skal hete eller hva den vil handle om, men det blir publisert her på hjemmesiden så snart jeg kan.
Nysgjerrighet er en fin ting - bare morsomt at du er så interessert :)
Ønsker deg og dine en vakker sommer.


Karianne
21.06.2012

Heia Jane!
Jeg er akkurat ferdig med å lese Flammedans 47, og kommer til å lese alle bøkene. Gråt mye da jeg leste den siste boka og kjenner jeg deg rett blir det noen tårer i bøkene som kommer ogs
å. Jeg skulle ønske at du kan skrive på Flammedans i all fremtid for jeg har blitt så glad i personene du skriver om.
Har ikke lest de andre seriene dine, men skal få låne vikingserien din av en venninne og barn under månen så jeg at var til salgs på reveenka i Lillestrøm. Jeg elsker måten du skriver på og drømmer meg helt bort i handlingen. Du er topp!

Hei Karianne!
Så hyggelig å høre fra deg :) Blir kjempeglad når jeg får meldinger som dette, så entusiastiske og fornøyde. Det er ikke enkelt å få tak i de andre seriene mine, og det er flott at du har klart det! Blir spennende å se hva du synes om bøkene.
Ønsker deg en nydelig sommer, Karianne - måtte solen skinne mye på deg.
Klem fra Jane


Reidun
11. juni 2012

Hei.
Ønsker meg veldig bok nr.5 nr.10 og nr.13 i serien Barn under månen.Klarer ikke å finne dem i Tromsø eller på nettet.Kan du skaffe meg dem? 


Mvh.Reidun Olsen.

Hei Reidun!
Jeg har dessverre ingen av disse bøkene liggende. Det er mulig at du må lete på finn.no eller qxl.no - eller kontakte forlaget serieromaner@cappelendamm.no

Det er seks år siden jeg ble ferdig med denne serien, men det finnes en viss mulighet for at den relanseres en gang i fremtiden.
Lykke til - håper du får tak i dem!

God sommer!

 

Heidi-Kristin
07. juni 2012
 
Hei Jane,
Nå er jeg og selvf kommet til nr 46, og nå har galte tobias fått kjersti. l la barnet leve og komme til ja, kanskje turid og stein, eller tilbake til kaia.
det er mye spennede i bøkene dine. Men jeg vil snart ha svart på hvordan det går med kjersti. Linnea og bør få det godt. ja kanskje sammen med Asgeir, og kanskje du kunne la Atle og Helena, slå seg sammen. Men la ikke Albert, og Kaia få det så ille. hilsen Heidi-Kristin

Hei Heidi-Kristin!
Og takk for samtale på telefonen.
Jeg er litt sen med å svare her, men jeg håper at du unnskylder meg. Dagene er travle der jeg går nye deadliner i møte.
Det er synd at jeg ikke klarer å skrive fortere, slik at du kan få svar på alle spørsmålene dine. Jeg kan ikke røpe hvordan det går med personene i "Flammedans", men jeg synes det er morsomt at du engasjerer deg på denne måten.
Jeg skriver på bok nummer 53 nå - det har skjedd mye siden den siste boken du leste, og jeg håper at du blir fornøyd med løsningene jeg har funnet for hver enkelt.
Ønsker deg og mannen din en nydelig sommer. Måtte solen skinne på dere begge.


Sommerklem fra JaneHeidi-Kristin
26. mars 2012

Hei Jane.
jeg er kommet til bok nr 45, Anna husker ikke, Kaja, har tatt seg av Kjersti. Atle blir jaget. hvordan har du tenkt å løse dette? jeg og Sigulv er veldig spendt. på hvordan dette vil gå. Jeg skulle ønske at du kunne la Turid og Stein, ta hånd om Kjersti. og at Tobias, får straff. la Atle og Nikolai bli venner. la dem møte fjellgutten, så får han forklare dem sannheten. vi kommer til å følge serien videre, jeg lurer også på hvor manger bøker det blir.
Hilsen Heidi-Kristin som også skriver bok.

Hei Heidi-Kristin!
Takk for tips og innspill i serien. Flott med så stort engasjement!
Jeg holder på å skrive på bok nummer 52 nå, så jeg ligger en god del bøker foran boken du har lest.  Det blir vanskelig å gjøre om noe på handlingen, men tipsene dine gir meg nye ideer, så takk igjen :)
Er glad og takknemlig for at du og Sigulv fortsatt henger med på serien. Jammen begynner det å bli mange bøker nå!
Hvor mange det blir kan jeg dessverre ikke gi noe svar på, men jeg kan love deg mange flere bøker.

Klem til deg og dagen din. Hils Sigulv!
Marlene
4. mars 2012

Jeg har nettopp lest ferdig nummer 45 i flammedans, og ble fryktelig fortvilet da boka var slutt. Hvordan skal jeg klare å vente til neste bok kommer? Jeg har blitt så glad i alle folkene i bøkene dine, jeg gråter og ler sammen med dem. Du beskriver så godt at jeg ser alt og alle for meg. Vet du hvor mange bøker det blir i serien? Har du planer om en ny serie? Jeg har lest utvalgt av gudene og barn under månen og nå flammedans. Jeg kommer til å lese alt du skriver!

Hei Marlene!
Dette var en entusiastisk melding, og jeg ble så glad da jeg leste den. Det er helt fantastisk at du har fulgt meg gjennom alle seriene, og jeg takker så mye for at du er så trofast.
Jeg aner ikke hvor mange bøker det blir i "Flammedans", men har kontrakt på 54, og det kommer nok til å bli flere enn det.
Jeg går svanger med en ny serie, som jeg begynner å skrive på så snart jeg er ferdig med "Flammedans". Nå gjør jeg research for at serien skal bli best mulig, det er viktig at det historiske stemmer, vet du :)
Jeg ønsker deg en nydelig vår, og takker nok en gang for at du har fulgt meg gjennom alle bøkene.
Klem fra Jane

 


Anne Mette
9. februar 2012

Jeg har ventet lenge på at gjesteboken skulle åpnes igjen. Endelig! Det er så morsomt å lese kommentarer du får, og i den gamle gjesteboken din var jeg en flittig leser. Hjemmesiden din har blitt så fin! Artig å se bilder av familien din og lese om ting du holder på med. Så mange fine bilder! Jeg har lest alle bøkene dine, både utvalgt av gudene, barn under månen og flammedans. Du er en dyktig forfatter, og jeg håper at du aldri sluttet å skrive!

Hei Anne Mette!
Da ble du den første til å skrive i gjesteboken min :) Som en liten påskjønnelse sender jeg deg gjerne neste bok i serien - selvfølgelig med signatur og en liten hilsen :)
Tenk at du har fulgt meg så lenge. Det er fantastisk og ganske utrolig. Og jeg lover at jeg aldri skal slutte å skrive, i hvert fall ikke så lenge jeg har helsa i behold :)
Koselig å lese at du liker bildene mine, og når du skriver at du liker å lese om ting jeg holder på med, antar jeg at det er bloggen du mener. Det er et forsøksprosjekt, men håper jo at det vekkes litt interesse etterhvert.
Om jeg er en dyktig forfatter overlater jeg til andre å bedømme, men jeg gjør så godt jeg kan.
Ønsker deg alt godt - nå er det like før våren er her!
Klem fra Jane