GjestebokHei!

Gjesteboka har ligget nede i flere år, men nå er det fullt mulig å bruke den igjen. Innlegget ditt vil bli sendt direkte til min mailadresse for godkjenning. Årsaken til denne løsningen er å forhindre spamangrep.
Håper likevel at du sender noen ord!

Ha en fin dag

Vennlig hilsen
Jane Mysen


2018

Skriv et gjestebokinnlegg


Bente
14.08.2018
 
Heia!
Har abonnert på Flammedans,syns serien har vært spennende.
Men nå syns jeg det drar seg i langdrag,er på tide å avslutte når en nærmer seg bok 90.
Hvor lenge har du tenkt å ha den gående?
Mvh Bente Mikalsen Espeland

Hei Bente
Takk for at du har fulgt med så langt! Det er synd at du synes Flammedans drar ut i langdrag nå.
Jeg har ikke lov til å røpe hvor lang serien blir, men kan si såpass som at jeg øyner en avslutning i det fjerne:
Meningene er delte når det gjelder lengden, det er ikke lett å tilfredsstille alle, dessverre, og jeg forstår de leserne som 
begynner å gå lei, samtidig som jeg lovpriser dem som vil ha mer. For som du skjønner, gir jeg meg ikke riktig ennå.

Ellers ønsker jeg deg en fortsatt god sommer, og beklager at jeg ikke kan gi et mer konkret svar.
Jeg håper du har forståelse for at jeg ikke kan røpe mer.

Sommerlige tanker fra Jane

 

Anne Marie
20.07.18

Hei Jane! Jeg har lest alle seriene dine, og elsker Flammedans! Min mor kjøper bøkene, og vi er begge helfrelst. Jeg skal hilse fra mor å si at hun håper serien varer evig. Pøs på med mer spenning. Vi elsker det!!!
God sommer!!!

Hei Anne Marie,
Dette var en hyggelig melding å få på morgenkvisten. Det er både inspirerende og koselig å lese at moren din og du like Flammedans så godt.
Jeg kan nok ikke love at serien varer evig, men jeg er hvert øyeblikk ferdig med å skrive nummer 94, og dere kan glede dere til enda noen bøker.
Ha en fortsatt god sommer, dere også.

Gode tanker fra Jane


Marit
13.11.2013

Hei Jane. Jeg gleder meg til neste bok med Anna. Alle i Flammedans lever sitt liv med god hjelp av deg! Alt annet du også lar oss ta del i, gleder meg! Lykke til videre Jane!

Hei Marit!
Takk for lykkeønskninger, jeg er så glad og takknemlig for å få en slik hilsen. Jeg er glad for alle som fortsetter å lese også.
Litt tidlig kanskje, men jeg ønsker deg en trivelig førjulstid. Håper vi ses på nyåret!
Klem fra meg til deg


Jorunn
6.11.2013

Hei.
Har fulgt med Flammedansserien siden den begynte. Gleder meg til hver bok. Vi er 8 stykker som leser samme boka, den går altså på rundgang. Håper den aldri slutter! Du er flink til å finne på spenningsmomenter hele veien. Håper Anna blir «kjær» igjen, at ikke han stygge mannen til Helene kommer tilbake fra Amerika og at Marie blir benådet.
Lykke til videre med skrivingen.
Med vennlig hilsen
Jorunn Svendsberget


Hei Jorunn!
Så hyggelig at du la igjen en melding i gjesteboken. Det har ikke vært mye aktivitet her det siste året, noe som antagelig er fordi det er kommet så langt ute i serien. Desto koseligere er det at det kommer en hilsen, så tusen takk for det.
Morsomt at du og de andre syv holder koken fremdeles. Å lese på "rundgang" er veldig lurt, kan nok hende at jeg også hadde gjort det, hvis jeg hadde ønsket å følge med på flere serier samtidig.
Serien må nok ta slutt en gang, er jeg redd, men kan trøste deg med at jeg foreløpig har planer om mange flere bøker.
Det skjer mye i Flammedans, og jeg forstår hva som opptar deg mest for tiden. I serien altså - for tiden rusler jo av gårde i det virkelige livet også, kan hende har du begynt å forberede julen allerede. Jeg er nettopp ferdig med bok nummer 62, hvor det også er rundt juletider.
Om Asgeir kommer hjem fra Amerika eller om Maria blir benådet, vil tiden vise, og innen da regner jeg med at det har oppstått mange andre spennende ting i serien.
Jeg ønsker deg en riktig god føjulstid, Jorunn. Håper du får alt du ønsker deg.
God, varm klem fra Jane  
2005 I 2006 I 2007 I 2008 I 2009 I 2010 I 2011 I 2012