Når teppet faller

Christer er fullstendig forgapt i Kjersti, han elsker henne! Men han må finne seg i et fryktelig savn. Det verste er det han ikke får svar på. Kan det være avsky han ser i blikket hennes, enda hun bærer hans barn?

I kulissene spøker nemlig en annen mann. Og denne karen er sikker på at det er han som er faren til ungen. Han går ikke av veien for å få viljen sin, hverken på den ene eller andre måten.

Kjersti blir ute av seg, og slites mellom fornuften og lidenskapen. Hun vikler seg inn i en farlig lek. Hvis hun er riktig uheldig, kan selve fremtiden stå på spill, både for henne og barnet.

Selv om Christer ikke er den samme etter ulykken, kan ikke Rebecca glemme ham. Hennes kjærlighet til ham bare vokser. Vil Christer forså hva som er i ferd med å skje?

Og midt i alt dette kjenner Bård noen helt nye følelser vokse i seg. Følelser som han ikke visste at han kunne ha. Det som har vekket ham, er Luna. Den vakre, varme ungjenta som for tiden bor sammen med Hans, hos ham. Bård kjemper mot de forbudte følelsen, men en dag inviterer han med seg Luna til Oslo.

 

 

 

 

 

 

 


Forsiden I Utgivelser I Barn under Månen I Forrige bok I Neste bok