Søsken

"Alle som hjelper fienden straffes med døden". Luna er inderlig klar over hvilken risiko hun løper på grunn av kjærligheten til den tyske soldaten Hans. Hun er i ferd med å vikle seg inn i et livsfarlig spill. Men ingenting kan stanse lidenskapen mellom de to, hverken krigens gru eller rådene fra en kjærlig bror. Det er Hans Luna vil ha, det er ham alt i henne lengter etter.

Kjersti spiller sitt spill overfor Christer, og de slue planene fører henne akkurat dit hun vil. Christer er vilt forelsket i henne, men en annen mann kan komme til å sette forholdet deres på en hard prøve. Også for Kjersti og Christer har skjebnen smertelige overraskelser i bakhånd, og med ett står Kjersti overfor sitt livs vanskeligste valg, det vil bringe henne den største ære, eller dypeste skam.

Livet er stritt for både store og små. I huset til Olga sitter Rolf på knærne på en stol ved vinduet. Han folder hendene, stirrer ut i nattemørket og hvisker: - Kjære måne, bring pappa hjem til oss. Den samme månen sender sine sølvstråler gjennom vinduet i et annet hus. I sengen ligger Günther og kjemper mot døden.

 

 

 

 

 

 

 


Forsiden I Utgivelser I Barn under Månen I Forrige bok I Neste bok